Bijenmengsel, bloemenmengsel Maxi pack, bijenlokker | Moestuinland
Bloemenmengsel, Bijenmengsel mix (Maxi-pack 100 m2)
Deze grootverpakking bevat 100 gram aan bloemenzaden. Een samenstelling van diverse bijenlokkende bloemen. Goed voor 100 m2!

Artikelnummer

SL7325

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 100 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


Bijenmengsel bloemenmengsel zaden kopen

Deze grootverpakking is gevuld met 100 gram aan bloemenzaden die een enorme aantrekkingskracht hebben op bijen en andere vliesvleugeligen. Genoeg om 100 vierkante meter met bijenlokkende bloemen te vullen! Het kleurrijke mengsel bestaat uit een mooie mix van bloemenzaden, waaronder Komkommerkruid, Phacelia, Kaasjeskruid, raapzaad, Goudsbloem, Nigella, Dille en andere soorten kleurijke bloeiers. Bijen zijn erg belangrijk voor de bestuiving van diverse bloemen, groente en fruit, zeker in de moestuin. Ook is het goed voor de algemen eco-structuur in ons land. Je kunt zo thuis of in de moestuin een bij-vriendelijke omgeving creëren. 

Maxi-pack met bloemenzaad

Dit Maxi-Pack is naast de diverse bloemenzaden aangevuld met Boekweit, waardoor je niet te dik zaait. Ook is dit een natuurlijke grondverbeteraar die extra voeding aan de grond geeft. Voordat je dit bijenmengsel gaat zaaien, eerst de grond onkruid vrij maken. Dan de grond even wat doorwerken, glad maken en dan na het zaaien licht doorharken. Na het zaaien de grond en de zaden die erin verwerkt zijn, voorzichtig met een fijne broes natmaken. De grond moet vochtig blijven, maar niet te nat. De bloeitijd van dit bloemenmengsel is ongeveer 3 maanden, rond juni tot en met september. De bloemen worden ongeveer 50 centimeter hoog.

Bloemen houden van zon! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.