bieslook zaden kopen bio grofbladig | Moestuinland
Bieslook Zaden, Grofbladig Staro | BIO
Zaden voor de teelt van biologische grofbladige bieslook. Donkergroene pijpjes met een pittige smaak. Gezonde groei.

Artikelnummer

SL2036

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische bieslook zaden kopen

Wanneer je opzoek bent naar biologische zaden voor de teelt van bieslook met een snelle groei, dan heb je aan de Staro bieslook een goed ras. De Staro bieslook is grofbladig en heeft mooie, donkergroene bladeren. Bieslook ziet er niet uit als blad of bladeren maar dat is het toch echt wel. De pijpjes groeien erg snel en worden ook voor verschillende doeleinden gebruikt. Niet alleen in ons eten, maar ook wordt bieslook gebruikt in de bloemenhandel. Bieslook wordt al jaren gegeten, zowel het blad als de bloemen. De smaak van bieslook is pittig en komt overeen met uien. Het optimale resultaat bereik je door de bieslook vers te knippen.

Bieslook telen

De bieslook zaden zijn geschikt voor de teelt in vollegrond. Ook kun je natuurlijk de bieslook in potten telen, in de keuken bijvoorbeeld. De bieslook zaden zijn in de maanden maart, april en mei in de vollegrond te zaaien. Zaaien direct op de plaats op regels. Ook wanneer je de jonge plantjes ergens anders hebt gezaaid kun je de jonge kiemplantjes als ze goed hanteerbaar zijn overpoten op de juiste plek in de grond. De grond waarin de bieslook planten komen te staan heeft de voorkeur van een kalkrijke, goed bemeste grond. Ook voldoende vocht is van belang van bij de teelt van bieslook. Verder maakt de plek waar de biologische bieslook staat niet echt uit, deze kan namelijk zowel op een zonnige plek, als ook op een schaduwrijke plaats staan. 

Biologische zaden kopen

Bij Moestuinland kun je ook diverse biologische zaden kopen. Deze zaden zijn geteelt, geschoond en verpakt volgens de voorgeschreven biologische wijze. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze biologische zaden niet met chemicaliën bij bespoten, dat er geen kunstmest is gebruikt bij de teelt en dat de zaden niet met de hand zijn geoogst. Om jou ervan te verzekeren dat het echt om biologische zaden gaat, zijn al de biologische zaden gecontroleerd en ingevoerd in de database van stichting SKAL. Hierdoor ben je altijd verzekerd van echt biologische zaden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.