Bewaarmand uien kopen, Rieten mand | Moestuinland Sfeerimpressie bewaarmand uien | Moestuinland Bewaarmand uien kopen | Moestuinland
Bewaarmand uien kopen, Rieten mand | Moestuinland Sfeerimpressie bewaarmand uien | Moestuinland Bewaarmand uien kopen | Moestuinland
Voorraadmand uien, Rieten basket
Rieten bewaarmand voor het opslaan van uien. Het beste is om uien donker en goed geventileerd te bewaren, zoals deze mand.

Artikelnummer

ZMW44

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bewaarmand uien kopen

Uien die voor langere tijd opgeslagen moeten worden, dienen bewaard te worden in een donkere, goed geventileerde omgeving. Met deze prachtige uien voorraadmand is in deze behoefte voorzien. De rieten uien bewaarmand is voorzien van een bak en een deksel. Vul de rieten basket met uien en plaats het deksel erop. De rieten mand is zo makkelijk te vullen met uien, maar ook gemakkelijk uit te nemen via de handige opening aan de voorkant. Ideaal!

Uien basket voorraadmand

De uien basket is gemaakt wilgentakken en vervaardigd in een grey-wash, en is zo gemaakt dat het een ideale luchtcirculatie garandeerd waardoor de uien lang goed blijven en minder uitlopers produceren. Hoewel de rieten basket gemaakt is voor uien, kan deze ook goed gebruikt worden voor het bewaren van andere soorten groente en fruit zoals knoflook, mandarijnen, aardappels, appels, etc. Authentieke bewaarmand voor in de keuken, berging of kelder.

Productafmetingen in cm: L 24,8 x D 32,5 x H 34,5 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.