Bewaardoos zaden kopen, Groentinten (Esschert Design) | Moestuinland
Bewaardoos zaden, Groentinten (Esschert Design)
Deze gave bewaardoos voor je zaden is ontzettend handig om je zaden die je verzameld hebt, in op te bergen. Keuze uit groentinten.

Artikelnummer

ZEL082

ÔéČ┬á21,50
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bewaardoos zaden kopen groentinten

Deze gave bewaardoos of opslagbox voor zaden is niet alleen super leuk om te zien, maar ook nog eens super handig om te gebruiken. Herken je het, dat je tal van zaden hebt verzameld, misschien wel van vorig jaar nog. Alleen waar laat je de zaden, en hoef zorg je ervoor dat ze het beste bewaard worden? Met deze zadendoos kun je het zaad opbergen op een herkenbare plek, en zo liggen de zaden ook nog eens donker. Verkrijgbaar in 3 soorten kleuren groen: Lichtgroen, olijfgroen en donkergroen. De zaadbox heeft oren aan de zijkanten, en een oor aan het deksel. 

Zaadbox voor het bewaren van zaad

Deze zaadboxen hebben een afmeting van 16,5 x 23,6 x 18,2 centimeter. De zaaddoos is gemaakt van zink en weegt leegt 0,52 kg. De bewaardoos is afkomstig van het kwalitatieve merk Esschert Design, en deze groentinten bewaardozen vallen onder de zogenaamde 'Prints' serie. Super handig om te hebben, maar ook leuk om te geven aan een echt tuinder. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.