Bekermalva zaden kopen biologisch, Lavatera trimestris (BIO) | Moestuinland Bekermalva zaden bio beschrijving zaaien | Moestuinland
Bekermalva zaden kopen biologisch, Lavatera trimestris (BIO) | Moestuinland Bekermalva zaden bio beschrijving zaaien | Moestuinland
Bekermalva zaden, Lavatera | BIO
Deze roze Bekermalva is een prachtige snijbloem en bloem die past in een wilde bloementuin. Biologische zaden van Buzzy.

Artikelnummer

94431

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Bekermalva zaden kopen (Lavatera)

Deze biologische bloemenzaden van de Lavatera trimestris, of in ons land beter bekend als de Bekermalva, geven je in de zomer prachtige bloemem in een roze kleur. De bloemen hebben een soort kelk vorm en ze stralen zachtheid en kleur uit, wat meteen een mooi tuin aanzicht geeft. Daarnaast kun je deze prachtige bloeiers ook goed als snijbloem gebruiken. Zeker in de border een prachtige bloem, maar ook in een wilde bloementuin of een verwilderingstuin erg mooi!

Malva telen met bio zaad

Je kunt de biologische bekermalva zaden onder glas zaaien vanaf half maart tot en met april. Wil je liever direct in de volle grond zaaien, dan is dat ook mogelijk, van half april tot en met eind mei. Doe dit op een zaaibed. Na ongeveer 2 weken zullen de zaden ontkiemt moeten zijn. Na ongeveer 5 tot 6 weken kun je de jonge bloemen uitplanten, of laten staan als je ze al op de juiste plek gezaaid hebt. Zorg voor een goed losgewerkte grond waar de Bekermalva in gaat staan. Ook moet het doorlatende grond zijn, zodat de wortels niet gaan rotten. Bloeit binnen 80 dagen na het zaaien al, zo in de maanden juli en augustus. Bekermalva kan wel tot 120 centimeter hoog worden.

Verpakking bevat ongeveer 0,5 gram zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.