Bekerglas kopen, Stekglas (500ml) | Moestuinland Stekglas kopen voorbeeldfoto | Moestuinland Stekglaasje kopen foto sfeer Esschert | Moestuinland Stek glas, Bekerglas (500ml)
Bekerglas kopen, Stekglas (500ml) | Moestuinland Stekglas kopen voorbeeldfoto | Moestuinland Stekglaasje kopen foto sfeer Esschert | Moestuinland Stek glas, Bekerglas (500ml)
Stek glas, Bekerglas (500ml)
Als vaas, stekglas of natuurlijk als laboratorium glas. Je kunt dit mooie bekerglas op tal van manieren gebruiken. Ook ter deco.

Artikelnummer

ZML023

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á5,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bekerglas kopen als stekglas (500ml)

Tegenwoordig worden oude producten als ge-restyled weer terug ingevoerd in de inrichting, het zogenaamde vintage. Een bekerglas bijvoorbeeld, vroeger nergens anders te vinden dan in een lab, tegenwoordig ook als vaas of stek glas te gebruiken. Zeker met een leuke zwarte opdruk erop, zodat het als decoratie item erg goed staat in de keuken, woonkamer of waar dan ook in huis. Stekken wordt zo erg makkelijk en leuk. Maar ook als kleine vaas te gebruiken. Wil je er nu toch mee het laboratorium ingaan, dan kan dat ook gewoon: Het glas kan namelijk 175 graden hebben.

Glazen maatbeker als vaas

Deze glazen maatbeker of bekerglas is voorzien van maatstrepen en je kunt er dus ook gewoon aflezen hoeveel water er in het bekerglas zit. Dit bekerglas heeft een inhoud van 500 milliliter en deze halve liter is voor het gebruik als stekglas of vaas voldoende. Hoogte van dit stek glas is 12,4 centimeter hoog. De doorsnede van deze maatbeker is 10 centimeter. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.