Biologische basilicum zaden kopen, Sweet Aroma 2 F1 | Moestuinland
Basilicum Zaden, Sweet Aroma 2-F1 | BIO
De meest betrouwbare basilicum zaden. Een verbeterde versie van Genoveser basilicum. Eenjarige plant met een intense basilicumsmaak.

Artikelnummer

SL2009

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Basilicum zaden kopen

De Basilicum Sweet Aroma 2 is een hybride F1 ras. Dit basilicum soort is echt van hoge kwaliteit en wordt door supermarkten ook vaak gebruikt in de schappen. Dit soort is niet alleen biologisch maar ook fusarium tolerant en binnen de moestuin wereld wordt het als één van de meest betrouwbaarste basilicum gezien. Niet zo gek ook als je de smaak geproefd hebt. Dit is namelijk onzettend intens met een heerlijke geur. Fantastisch om de meeste lekkerste gerechten mee te bereiden zoals pesto, salade of soep. 

Hoe moet je basilicum telen?

Voor het beste resultaat van je basilicumplantje, kun je de zaden onder glas zaaien in de maanden maart, april en mei. Of kies direct voor het zaaien in de vollegrond.  Doe dit in de maanden mei, juni of juli. Voor het zaaien geldt een ideale zaaitemperatuur van 21 graden. De kiemduur van basilicum zaden ligt rond de 2 weken. Bij het zaaien, de zaden niet met grond bedekken maar de zaden slechts heel iets aandrukken. Ook goed is het belangrijk om de zaden voldoende water te geven. Na de kieming de plantjes overpoten in potten of bakken. Ook kun je de planten dan alsnog in de vollegrond zetten. Oogsten van juni tot en met september. Ook in te vriezen. Dus:

  • Zaaien bij ongeveer 21 graden;

  • Kiemduur bedraagd 2 weken;

  • Oogsten van juni tot en met september.

 

Biologische basilicum zaden kopen

Onder het grote basilicum assortiment van Moestuinland, vallen ook enkele biologische zaden. Zo ook deze hybride, biologische Aroma Sweet 2. De zaden in dit zakje zijn volgens de biologische manier geteeld, schoon gemaakt en verpakt. Zo kun je niet alleen biologisch telen, maar ook telen met biologische zaden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.