Biologische rode basilicum zaden kopen, Rosie (BIO) | Moestuinland Achterkant beschrijving Rosie basilicum | Moestuinland Oude verpakking Rosie bio basil | Moestuinland
Biologische rode basilicum zaden kopen, Rosie (BIO) | Moestuinland Achterkant beschrijving Rosie basilicum | Moestuinland Oude verpakking Rosie bio basil | Moestuinland
Basilicum zaden, Rosie | BIO
Biologische, rode basilicum zonder kartelrand. Pittiger van smaak dan normale basilicum, en heeft wat weg van dragon en anijs.

Artikelnummer

91013

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische rode basilicum zaad bestellen

Rosie is een biologische, rode basilicum soort. De kleur zit eigenlijk meer tegen paars aan. De bladeren van deze biologische basilicum zijn glad en dus niet gekarteld. Lekkere, pittige smaak die wat weg heeft van Dragon en Anijs. Erg lekker in Aziatische gerechten. Ook goed in te maken en te bewaren. Prachtige plant, zowel om in de kruidentuin/moestuin te hebben, als ook op tafel. Smaakvol kruid!

Hoe moet ik paarse basilicum telen?

Je kunt de biologische zaden van deze paarse basilicum zaaien onder glas van mei tot en met juli. In huis kun je het hele jaar zaaien. Na het zaaien buiten of in een kweekbak, uitplanten na 4 weken in een pot, bak of volle grond. Iets uitdunnen na het opkomen van de jonge plantjes. Vers het lekkerst. Oogsten van juli tot en met september. Hoogte van de plant: 35 centimeter.

Latijnse naam: Ocinum basilicum
Verpakking bevat 0,5 gram aan zaad, ongeveer 200 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.