Citroenbasilicum Zaden Kopen | Koningskruid Moestuinland basilicum zaden kopen, citroenbasilicum - moestuinland
Citroenbasilicum Zaden Kopen | Koningskruid Moestuinland basilicum zaden kopen, citroenbasilicum - moestuinland
Basilicum Zaden, Citroenbasilicum Koningskruid
Citroenbasilicum zorgt voor een verfrissende geur en citroenaroma. Ook als spruitgroente is het lekker! Frisse smaak en variatie van basilicum.

Artikelnummer

SL2025

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

 

Citroen basilicum zaden kopen

Citroenbasilicum is een eenjarig gewas dat opverschillende manieren geteeld en gegeten wordt. Het is basilicum met een bijsmaakje, een klein beetje citroen. De smaak is makkelijk te combineren met erg veel verschillende soorten gerechten zoals in een salade, bij rijstgerechten of bij vis. Ook als je helemaal niet van basilicum houdt is citroenbasilicum echt het proberen waard. Zo kun je ook alleen al erg genieten van de heerlijke geur die het verspreidt. Zet het kruid in je keuken en het een citroen aroma zal je keuken een verfrissende geur geven. 

Zaaien van basilicum zaden

De zaden van citroenbasilicum zijn zowel onder glas, als direct in de vollegrond te zaaien. Voorkeur heeft het om onder glas te zaaien. Dit kan in de maanden maart, april en mei. Zaaien bij een perfecte temperatuur van 21 graden. De zaden niet bedekken, licht aandrukken en vochtig houden. Het zal ongeveer 2 weken duren voordat de zaden zich boven de grond laten zien. Zaaien in de vollegrond kan in de maanden mei, juni en juli. 

De citroenbasilicum verder telen

Als de jonge kiemplantjes groot genoeg zijn, uitplanten en potten en bakken of op een warme plaats in de moestuin. De citroenbasilicum planten worden ongeveer 35 centimeter hoog. Houd er rekening mee dat de planten 25 centimeter uit elkaar geplant moeten worden. Anders hebben de planten niet genoeg ruimte om te groeien. Oogsten van de citroenbasilicum kan in de maanden juni tot en met september. 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.