Aster zaden kopen, Alpenaster | Moestuinland
Aster zaden, Alpenaster mix (Aster)
Aster alpinus - Deze overblijvende Aster is meerjarig. De plant is polvormig en heeft prachtige blauwe en witte tinten. Ook zijn de bloemen winterhard.

Artikelnummer

SL5135

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Overblijvende Aster zaden kopen

Deze Alpenaster mix is een prachtige gevarieerde mix van kleurrijke Asters. Deze Aster is meerjarig en dus kun je er meerdere keren van genieten. De rotsplant is dus ook gelijk winterhard. Dit mengsel van diverse soorten kleuren Asters, bestaat voornamelijk uit de kleuren blauw en wit. Overwegend ook een paars-blauw en roze-blauwe kleur. Het hart van de Aster is geel van kleur. Deze bloemen worden ongeveer 25 centimeter hoog. Hij is afkomstig uit de rotsgebieden van Europa en de bloemen zijn vrij groot.

Het zaaien en kweken van de overblijvende Aster

Je kunt deze zaden onder glas voorzaaien in de maanden maart en april. Dit heeft de voorkeur. Ook kun je direct in de volle grond zaaien. Dit doe je in de maanden mei en juni, vanaf de IJsheiligen. De beste temperatuur voor de zaden om te ontkiemen is ongeveer 18 graden. Het aantal kiemdagen ligt rond de 21 dagen. Plant de jonge plantjes die je hebt voorgezaaid later uit, met een afstand van ongeveer 30 centimeter. Deze mooie bloemen bloeien van het eind van het voorjaar tot het midden van zomer. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.