Aster zaden kopen, American Branching Mix | Moestuinland
Aster zaden, American Branching Mix (Callistephus)
Callistephus chinensis - Deze mooie gebalanceerde mix van kleurrijke asters is eenjarig en de bloemen worden ongeveer 70 centimeter hoog. Beste snijaster.

Artikelnummer

SL5145

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dubbelbloemige aster zaden kopen

Deze dubbelbloemige asters worden vaak bestempeld als de meest beste asters om te gebruiken als snijbloemen. Deze snijaster heeft dan ook prachtige kleuren, variërend van rood, roze en paars, waarbij de kleuren rood en blauw als tinten sterk vertegenwoordigd worden. Het zijn eenjarige bloemen en ze worden ongeveer 70 centimeter hoog. De American Branching mix, of officieel de Aster chinenis, heeft hele sterke stelen die de grote dubbele bloemen goed kunnen dragen.


Het telen van de snijaster

Je kunt de zaden van deze mooie aster zaaien in april en mei onder glas, en als het warm genoeg is kun je de zaden ook in mei en juni in de vollegrond zaaien. De Asters houden enorm van warmte en ze mogen dus in de volle zon staan. De asterzaden hebben een lekkere temperatuur nodig om te kunnen ontkiemen, vanaf 20 graden. Na ongeveer 16 dagen zul je de eerste kiemplantjes omhoog zien komen. Het is belangrijk om de asters elk jaar op een andere plaats te telen. De Asters bloeien van juli tot en met september en zijn dus mooi in borders, potten en perken maar ook als snijbloemen.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.