anijs zaden kopen voor de moestuin anijs zaaien in de moestuin zaden kopen voor anijs, kruiden - moestuinland
anijs zaden kopen voor de moestuin anijs zaaien in de moestuin zaden kopen voor anijs, kruiden - moestuinland
Anijs Zaden, Anijsplant
Beschuit met muisjes! Ja, ook daar zit Anijs in. Kweek nu je eigen anijs en ontdek hoe gezond het is. Ook heeft anijs een heilzame werking tegen diverse soorten ziektes en kwalen.

Artikelnummer

H11005

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Anijs zaden kopen 

Anijs is een smaakmaker die we onbewust best wel veel door ons eten hebben. Wist je bijvoorbeeld dat er anijs zit in likeur, gebak, brood en peperkoek. Het bekendste beleg met anijs zijn wel de blauwe en roze muisjes die kenmerkend zijn voor bij de geboorte van een baby. Veel mensen weten niet dat anijs eigenlijk heel erg gezond is en vol zit met vitaminen. Zo zit er bijzonder veel vitamine B in anijs. Daarnaast zit er ook veel ijzer, koper en mangaan in anijs, erg nodig voor je botten en spieren. Naast de gezonde inhoud, schijnt anijs ook een heilzame werking te hebben op diverse ziekten en mankementen. Denk hierbij aan de geneeskundige werking tegen  problemen met de luchtwegen zoals astma en kinkhoest. Ook schijnt het te helpen tegen de hik, buikpijn en zelfs tegen nachtmerries. De oude bekende Griek Hippocrates heeft al eeuwen geleden dit anijs kruid als medicijn voorgeschreven. 

Anijs zaaien en oogsten

Anijs zaden kun je direct in de volle grond zaaien. Het heeft geen voorbereidende groei nodig achter glas. Wanneer je wil gaan zaaien in de volle grond, doe dit dan in regels. Dit kan in de maanden maart tot en met juni. De zaaitemperatuur die je het beste aan kan houden is dan ongeveer 16 graden. Het duurt ongeveer 15 dagen voordat je een kiemplantje te zien krijgt. Zaai de zaden met een minimale afstand van 25 centimeter uit elkaar. De anijsplanten zullen ongeveer 40 centimeter hoog worden. Het duurt ongeveer 4 maanden voordat je anijs kunt oogsten. Dit kan dan in de maanden juli tot en met oktober. Een zakje anijszaad bevat ongeveer 1500 zaden en weegt 3 gram. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.