Anemoon bloembollen kopen, St. Briged | Moestuinland
Anemoon bloembollen, St. Brigid Mix
Deze Anemonen zijn voor de teelt in het voorjaar en het najaar te gebruiken. Bloembollen produceren bloemen met prachtige, felle kleuren!

Artikelnummer

Y111369

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á3,99
Prijs per 15 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Anemoon St. Brigid bloembollen kopen

Deze Anemoon bloembollen produceren hele mooie, felgekleurde bloemen. Mede door deze prachtige, volle uitstraling zijn ze goed te telen als snijbloemen. Ook de stengels van de Annemonen zijn stevig, en dus goed op een vaas te zetten. De kleuren springen dan meteen in het oog! De St. Brigid Anemonen worden ongeveer 30 tot 40 centimeter hoog en hebben niet echt behoefte aan zon of schaduw, maar juist de afwisseling vinden ze prettig.

Anemonen bloembollen telen

Je kunt deze St. Brigid Anemone Bloembollen zowel poten in het voor-, als ook in het najaar. Voor de bloei in het voorjaar, kun je de bloembollen planten van half september tot half december. Deze zullen dan bloeien vanaf april tot en met mei. Poot je ze in het voorjaar (februari, maart, april), dan zullen ze bloeien rond juli/oktober. Deze Anemonen worden ongeveer 30 centimeter hoog. Plant de bloembollen in grond die losgemaakt is en plant de bloembollen met de punten naar boven. 

Specificaties Anemone bloembollen St. Brigid:

  • 15 bloembollen;

  • Bolmaat: 5/6

  • Bloeitijd: mei-juli

  • Hoogte: 25 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.