Anemone Anemoon bloembollen kopen, Mr. Fokker blauw | Moestuinland
Anemoon bloembollen, Mr. Fokker

Anemone coronaria - Deze Anemoon bloembollen geven je prachtig blauwe bloemen in de zomer en het najaar. Bloeit rijkelijk en geschikt als snijbloem.

Artikelnummer

Y308709 

€ 3,50
Prijs per 15 bloembollen

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blauwe Anemoon bloembollen kopen

Blauwe bloemen met een nog donkerder hart, dat zijn deze schitterende Anemone bloembollen. Deze bloembollen dragen de naam Mr. Fokker en komen van oorsprong uit Frankrijk, waar ze al sinds de 18e eeuw geteeld worden. Naast de welbekende kleurenmengsels, is dit een mooi alternatief Anemoon. Je kunt deze zowel in het voorjaar, als ook in het najaar poten. Deze Anemone bloembollen zitten per 15 bloembolletjes verpakt. Goed als snijbloem te gebruiken, maar ook in de tuin als bloem natuurlijk erg mooi. Geeft volop kleur aan de tuin! 

Mr. Fokker Anemone blauw

Zoals ik al schreef, kun je ze zowel poten in het voorjaar als in het najaar. Voornamelijk is de voorjaarsperiode geschikt om te poten. De meeste ideale periode om te poten is van februari tot en met april. Poten in goed losgemaakt grond, en voldoende water geven. Plant de bloembolletjes op ongeveer 5 centimeter diepte. Bloeit van mei tot en met juli. De Anemonen worden ongeveer tussen de 20 en 40 centimeter hoog. Prachtige blauw/paarse bloemen!

Specificaties Mr. Fokker bloembollen:

  • 15 bloembollen

  • Bolmaat: 5/6

  • Bloeitijd: april-mei

  • Hoogte: 25 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.