Anemoon Bloembollen kopen, Anemonen De Caen (Najaar) | Moestuinland Anemonen bloembollen kopen, De Caen mix | Moestuinland
Anemoon Bloembollen kopen, Anemonen De Caen (Najaar) | Moestuinland Anemonen bloembollen kopen, De Caen mix | Moestuinland
Anemoon Bloembollen, De Caen Mix
Anemonen zijn kleurrijke bloemen die zowel in het voor-, en najaar zijn te planten. Deze mix bevat bloemen in de kleuren rood, wit, blauw, paars en roze. 15 bloembollen!

Artikelnummer

Y111189

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 3,50
€ 2,98
Prijs per 15 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Anemoon bloembollen kopen

Deze Kronenanemone bloembollen produceren prachtige Anemone met een hoogte van zo'n 25 tot 30 centimeter. De Anemone De Caen Gemengd, bevat verschillende soorten kleuren Anemonen. Wit, paars, rood, roze en verschillende tinten van deze frisse kleuren. Geeft het hele jaar door een fijne, zomerse kleur aan de tuin. En het voordeel aan deze bloembollen is dat ze zowel te telen zijn als najaarsbloembollen, maar ook als voorjaarsbloembollen! Met de bloei in juli tot oktober, of vanaf april tot en met juni. Het hele jaar door Anemoon bloemen in de tuin! 

Anemone bollen poten

Je kunt de Anemone Coronario 'De Caen' planten in oktober en november als najaarsbloembol. De bloemen bloeien dan in de maanden april tot en met juni. Wil je de Anemonen liever telen als voorjaarsbloembol, dan kun je ze poten in de maanden februari tot en met mei. De bloemen bloeien dan in de maanden juli tot en met oktober. Plant de bloembollen op ongeveer 7 centimeter diep, in goed losgewerkte grond, met de punten naar boven. De Anemoon heeft voorkeur aan een wat beschut plekje in de tuin. Uitermate goed geschikt om deze bloemen te gebruiken als snijbloem.

De anemone, ook wel bekend als de windbloem, is een belichaming van delicate schoonheid. Met haar kenmerkende, zijdezachte bloemblaadjes lijkt het bijna alsof ze door een zachte bries worden omgeven. Anemonen brengen een vleugje speelse kleuren in de lente-tuin, variërend van diepe roodtinten tot zachte pastelkleuren. Hun eenvoudige teelt maakt ze ideaal voor zowel beginnende als ervaren tuinders die op zoek zijn naar een vleugje betovering in hun buitenruimtes.
 

  • Inhoud: 15 bloembollen

  • Planten van februari tot mei, of van oktober tot november (najaarsbollen)

  • Bloeit van juli tot oktober, of april tot juni (najaarsbloei)

  • Bolgrootte: 5/6 centimeter

  • Voorjaarsbol en najaarsbol

  • Hoogte: 30 centimeter

Tot het planten droog en koel bewaren!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.