Alyssum zaden, Schildzaad 'Snowcloth'
Alyssum zaden, Schildzaad 'Snowcloth'
Lobularia maritima - Wit Zeeschildzaad is een reukende, mooie plant die laag aan de grond blijft. Goede borderplant, wit van kleur.

Artikelnummer

SL5045

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte Alyssum zaden kopen

Eenjarige, witte bloemen met een heerlijke geur. Deze variant is wel één van de meest bekende en populairste Alyssum soorten. Alyssum bloeit met witte, kleuine bloemen. Echter bloeien ze zo rijk, dat het een wit bed aan bloemen oplevert. De groeien dus flink en zijn echte kruipers. Mooi in borders en in rotstuinen. Vergen weinig aandacht en onderhoud, maar geven toch een mooie, heldere kleur een de tuin. De bloemen geuren en worden al jaren geteeld, zeker rond boerderijen. Ook te telen in perken en potten.

Lobularia maritima telen

De Latijnse naam van dit soort is Lobularia martima. Je kunt de zaden voorzaaien onder glas in de maanden maart en april. Echter niet warmer dan 20 graden laten komen. Buiten zaaien heeft de voorkeur als dit niet goed te sturen is, in de maanden mei en juni. De zaden ontkiemen ongeveer na 14 dagen. Bij het uitplanten 20 centimeter van elkaar uitplanten. De bloemen bloeien in de maanden juni tot en met oktober, een lange tijd! Hoogte: 15 centimeter.

Een verpakking bevat 0,25 gram zaad, wat overeenkomt met ongeveer 625 Alyssum zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.