Alyssum zaden kopen, Magic Circles mix | moestuinland
Alyssum zaden, Schildzaad 'Magic Circles' (mix)
Lobularia maritimum - Deze mix van Alyssum bloemen bloeit met witte, roze en pastelkleurige tinten. De bloemen blijven laag aan de grond.

Artikelnummer

SL5055

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Alyssum Schildzaad mix kopen

Mix van diverse soorten kleuren Alyssum, of Schildzaad. Laag Zeeschildzaad is een laagblijvende plantensoort die super geschikt is als borderplant, perkplant of voor (tuin)randen. De mix bestaat uit pastelkleurige bloemen die een zachte tint aan de tuin geven. De bloemetjes zelf zijn klein, cirkelvormig en plat. Echter vanwege de uitbundige bloei van al die vele kleine bloempjes, ontstaat er een compleet bed van mooie, veelkleurige Schildzaad bloemen. Ohja, ze zijn ook nog geurend!

Hoe moet ik Schildzaad telen?

Je kunt de Schildzaad zaden onder glas zaaien in de maanden maart en april. Later kan dit ook direct in de volle grond, in de maanden mei en juni. Wil je voorzaaien, dan mag de temperatuur niet boven de 20 graden uitkomen. Uitplanten op 15 centimeter van elkaar. De Schildzaad mix wordt ongeveer 15 centimeter hoog en zal lange tijd bloeien, namelijk van juni tot en met oktober. Geniet van deze dwergbloemen mix!

Een zakje zaad bevat ongeveer 625 Alyssum zaden. Latijnse naam: Lobularia maritimum.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.