Alsem zaden kopen, Alsemkruid Absintalsem Absint zaad | Moestuinland Beschrijving Alsem zaaien
Alsem zaden kopen, Alsemkruid Absintalsem Absint zaad | Moestuinland Beschrijving Alsem zaaien
Alsem zaden, Absinth Alsemkruid
Alsem staat bekend om zijn medicinale werking. Wordt ook veel geteeld om de bittere smaak in alcoholische drankjes zoals Absint.

Artikelnummer

H11000

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Alsem zaden kopen

De Alsem is niet meer zo bekend als vroeger in ons land, maar daarom niet minder leuk en interessant om te telen! Van deze Alsem Absinth wordt ook de bekende, groene Absint gemaakt. Maar naast het drankje kun je de Alsem Absinth ook kennen van medicijnen. Het komt namelijk ook voor in medicijnen, en dan vooral diegene die een rustgevende werking proberen te geven. Je kunt er gemakkelijk thee van trekken en alcoholische drankjes mee maken. Let wel op de hoeveelheid die je ervan gebruikt, want het kan bij hoge inname verdovend werken. 

Hoe moet je Alsemabsint telen?

Je kunt de Absintalsem zaaien onder glas in een zaaibakje in de maanden maart en april. Ook kun je direct buiten zaaien in een zaaibed. Dit kan van april tot en met juni. Als de Alsemplantjes nog jong zijn kun je ze één keer verspenen, en daarna als ze groot genoeg zijn verpoten en plaatsen op de plek van bestemming. Alsem is een meerjarige plant, dus je kunt er na 1 keer goed zaaien, lang van genieten. Oogsten in de maanden juni tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.