Alfalfa Zaden Kopen, Organic Sprouting (Bio) | Moestuinland.nl Alfalfa Zaden kopen, Beschrijving hoe te zaaien? | Moestuinland
Alfalfa Zaden Kopen, Organic Sprouting (Bio) | Moestuinland.nl Alfalfa Zaden kopen, Beschrijving hoe te zaaien? | Moestuinland
Alfalfa Zaden, Organic Sprouting | BIO
Alfalfa is erg lekker om als spruitgroente te telen. Fris van smaak en erg lekker bij vlees en vis. Ook in de salade erg lekker.

Artikelnummer

084040

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Alfalfa zaden kopen

Deze zaden van de Alfalfa zijn te telen als een kiemgroente. Kiemgroente zijn lekker, snel klaar en enorm gezond! Alfalfa is een afleiding van een Arabisch woord, namelijk Al-fac-facah. Dit woord betekent eigenlijk 'vader van alle voedsel'. Een mooie benaming voor voedsel dat dus als basis geldt voor alle soorten van voedsel. De achterliggende betekenis van Alfalfa is namelijk dat er veel proteïne en carotine inzit. Ook een hoog gehalte aan vitamine C, D, E, K en B12. Niet zo gek dus dat het de vader van alle voedsel wordt genoemd.

Het gebruik van Alfalfa

Alfalfa is erg lekker fris van smaak. De spruiten zijn goed te combineren is gerechten met vooral vlees en vis. Ook is in salades is alfalfa erg lekker en als aanvulling zeker de moeite waard. Ook kun je Alfalfa super goed gebruiken bij een broodje of sandwitch met kaas, of ei en tomaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook als garnering leuk te gebruiken.

Hoe moet ik Alfalfa telen?

Alfalfa is enorm makkelijk te telen. Je kunt Alfalfa telen op een eenvoudige wijze en eigenlijk op 2 manieren. Als je een zaairooster hebt, kun je het hierop telen. Alleen even elke dag het water verversen. Ook kun je de Alfalfa zaaien in een bakje. Zelfs een oud boter bakje kun je gebruiken hiervoor. Je kan aarde gebruiken bij de teelt, maar ook gewoon zaaien in watten. De watten zijn goed nat houden, en de kiemen zullen razendsnel omhoog schieten. Na ongeveer 5 dagen zul je de Alfalfa al kunnen oogsten. 

Er zit maarliefst 30 gram aan Alfalfa zaad in een verpakking! De grootverpakking bevat ongeveer 250 gram zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.