Akelei zaden kopen, McKana Giant Hybride | Moestuinland
Akelei zaden, McKana Giant Hybrids (Aquilegia)
Aquilegia x cultorum - De Akelei is een bloemensoort die sinds de Middeleeuwen een sterke opmars heeft. Groeit ook prima in de schaduw. McKana heeft mooie kleuren.

Artikelnummer

SL5110

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Akelei zaden kopen McKana

De Akelei is een bekende bloemensoort. Deze plant is sinds de Middeleeuwen eigenlijk enorm populair geworden. Je kunt deze bloemen vaak vinden bij oude boerderijen en historische tuinen. De McKana is een ras dat hoge Akelei planten produceert. Deze kunnen wel 70 centimeter hoog worden. De bloemen zijn meerjarig. Dit ras wordt vooral gewaardeerd door de mooie kleuren en de opvallende, lange sporen. Deze Giant Hybrids Akelei valt verder nog meer op door de mooie kleurschakelingen die het produceert.

De Akelei zaaien en telen

Je kunt deze Akelei McKana zaden onder glas zaaien vanaf maart en in april. Ook kun je de zaden direct in de volle grond zaaien. Dit kan in de maanden mei en juni. De Akelei zaden kun je zaaien en dan uitdunnen, of de zaden zaaien op een zaaibed en dan later verspenen en uitplanten. De Akelei vindt een plekje in de zon het fijnst, net als de meeste bloemen, maar kan ook goed in halfschaduw staan. De Akelei bloeit in de maanden juni, juli en augustus.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.