Akelei zaden kopen, Granny's Bonnets mix | Moestuinland
Akelei zaden, Granny's Bonnets Mix (Aquilegia)
Aquilegia vulgaris - Deze typische Engelse Akelei heeft prachtige paarse en roze tinten. Het is een mix van diverse kleuren en is zeer geliefd in binnen- en buitenland.

Artikelnummer

SL5120

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Engelse Akelei zaden kopen

Deze Engelse Akelei, of ook wel Gewone of Stinse Akelei genoemd, is een prachtige samenstelling van een aantal kleuren. De voornaamste kleuren die in deze mix zitten zijn de kleuren wit, paars en roze, varierend van licht tot donker. Dit ras, Granny's Bonnets mix is een meerjarige mix. De bloemen kunnen wel tot 80 centimeter hoog worden. Het Engelse ras is zeer bekend in zowel ons land, als ook in het buitenland. Naast deze bekendheid is deze Engelse mix ook erg geliefd. Alle Nora Barlow types zijn in deze mix vertegenwoordigd.

Het zaaien van de Stinse Akelei

Je kunt de Granny's Akelei zaden vanaf maart onder glas voor zaaien en ook in de maand april. In de volle grond kun je zaaien vanaf mei tot en met juni. Zaaien op een zaaibed en vervolgens uitdunnen en uitplanten. De Akelei heeft de voorkeur voor een zonnig plekje, maar kan ook goed gedeien op een plek met wat schaduw. De Akelei bloeit rond de maanden juni, juli en augustus. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.