Afrikaantjes zaden, Sunset Giants Mix (BIO) | Moestuinland
Afrikaantje zaden, Sunset Giants Mix | BIO
Biologische Afrikaantjes met grote, goudgele bloemen in de kleuren oranje en geel. De bloemen zijn grootbloemig en groeien op hoogte.

Artikelnummer

94742

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,85
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Afrikaantjes zaden kopen

Biologische zaden voor de kweek van grootbloemige Afrikaantjes in de kleuren oranje en geel. De African Sunset Giants mix is een hoogbloemige Tagetes soort en bloeit met volle, pomponachtige Afrikaantjes. Deze zonnige bloeiers zien er niet alleen erg mooi uit, maar zijn ook een natuurlijk middel tegen veel ongemakken in de moestuin en siertuin. Zo helpt het erg goed tegen aaltjes, en worden ze daarom vaak tussen de rozen gepoot. Erg mooi in borders, in groepen of op een leeg stukje ruimte in de groentetuin.

Hoge Afrikaantjes mix kweken

Je kunt deze biologische Afrikaantjes zaden zaaien in maart en april voorzaaien, of van half april tot en met eind mei buiten in de tuin. Zaaien op een zaaibed, en na 5 tot 6 weken uitplanten op de plek van bestemming. De biologische Tagetes erecta zal bloeien in de maanden juli tot en met oktober. De bloemen worden ongeveer 80 centimeter hoog en kunnen ook erg goed als snijbloem gebruikt worden.

Deze verpakking bevat ongeveer 300 biologische zaden, van de Tagetes erecta.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.