vanille eskimo afrikaantjes kopen? moestuinland.nl
Afrikaantje Zaden, Eskimo (Tagetes)
Tagetes erecta nana - Een laag Afrikaantje met grote dubbele bloemen die creme van kleur zijn. De bloemen kunnen wel zo'n 9 centimeter doorsnede hebben! Prachtig in de tuin als sierplant.

Artikelnummer

SL6166

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Eskimo Afrikaantje Zaden Kopen

De Eskimo Afrikaantjes hebben lage creme-kleurige bloemen. Het plantje kan zo'n 30 centimeter hoog worden. De bloemen zijn groot, met zo'n 9 centimeter doorsnede, en krijgen een mooie dubbele bloem. Voor afrikaantjes is creme een bijzondere kleur die niet vaak voorkomt! Leuk in de border, in potten of plantenbakken. Witte Tagetes is qua kleur goed te combineren met andere kleuren en bloemen. Zeker ook tussen de 'normale' Afrikaantjes! 

Afrikaantjes Zaaien

Zaaien kan in april en mei onder glas. In de volle grond kan dit al in de maanden mei en juni. Wacht wel tot minimaal half mei, anders is het nog te koud. De zaden hebben zo'n 16 dagen de tijd nodig voor je de plantjes boven de aarde uit ziet komen. De Afrikaantjes zijn eenjarige bloemen. Deze verpakking van SluisGarden bevat zo'n 100 zaden. Pas bij nog jonge plantjes op met slakken. Wanneer je af en toe de uitgebloeide bloemen verwijderd heb je heel lang plezier van de bloei. Geniet er van! 

Verpakking bevat ongeveer 0,4 gram zaad, zo'n 100 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.