afrikaantje zaden, hawaii oranje kopen bij moestuinland
Afrikaantje zaden, Hawaii Hoge Dubbele (Tagetes)
Tagetes erecta - Deze Afrikaantjes worden wel 90 centimeter hoog! Mooie, oranje bloemen die al jaren lang geteeld worden.

Artikelnummer

SL6150

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Hoge Arikaantjes zaden kopen

Deze zaden produceren Afrikaantjes, maar niet zoals we ze meestal zien, laag, maar hoog! Ze kunnen gemakkelijk een hoogte van wel 90 centimeter krijgen. Deze bolvormige, dubbelbloemige Afrikanen bloeien in het oranje en hebben een flinke vol als bloem. Super goed als borderplant te gebruiken, maar ook in groepen erg mooi. Naast de prachtige verschijning van deze bloem, ruikt hij ook nog eens erg lekker! Tevens goed te gebruiken als snijbloem.

Hawaii Afrikaantjes telen

Je kunt de zaden van het hoge Afrikaantje zaaien in de maanden april en mei onder glas of binnenshuis. Wacht tot mei en juni als je direct buiten in de grond wilt gaan zaaien. Het zijn eenjarige bloemen die na ongeveer 16 dagen zullen ontkiemen. De meeste ideale kiemtemperatuur is ongeveer 21 graden. Bloeit in de maanden juli tot en met oktober. Als de blaadjes verwelken, de bloemen verwijderen zodat er nieuwe kunnen groeien. Let tijdens de teelt van de Afrikaantjes wel op slakken, die zijn er namelijk ook dol op! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.