aardbei zaden kopen bij moestuinland
Aardbei Zaden, Tresca (Aardbeien)
De Tresca aardbeien zijn heerlijk zoet en groeien aan een compacte plant die veel oogst geeft. De soort is doordragend en heeft hele goede eigenschappen, waaronder het al vroeg oogsten!

Artikelnummer

SL0573

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per zakje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tresca Aardbei Zaden Kopen

De Tresca Aardbeien zijn mooie compacte aardbei planten met aardbeien die goed doordragend zijn. De soort maakt van zichzelf weinig uitlopers, wat handig is als je de plant wat kleiner wilt houden. Zeer geschikt dus voor de kweek in potten, bakken of in hanging baskets bijvoorbeeld, maar uiteraard ook geschikt voor in de moestuin. Het ras Tresca is heel populair en geeft een ruime hoeveelheid van lekker zoete aardbeien, die middelgroot zijn. Een zakje Tresca Aardbeizaden van Sluis Garden bevat zo'n 25 zaden. Dit aardbeienras is doordragend, dus geeft jaar in, jaar uit, hele lekkere aardbeien.

Aardbeien Zaaien en oogsten

Zaaien kan in de maanden maart, april, mei en juni onder glas. De kiemduur van de zaden is zo'n 35 dagen! Geduld wordt beloond! Om het eerste jaar al vruchten te krijgen, iets wat bij aardbeienplanten vaak niet kan, is optijd al zaaien. Dit is dus speciaal bij dit ras Tresca al mogelijk bij tijdige zaai. De plant geeft jaar op jaar goede vruchten, die over een langer tijdsbestek geoogst kunnen worden, wat we ook wel doordragend noemen. Na het opkomen mogen de planten verspeend worden, om ze vervolgens, wat later, uit te planten in de moestuin of in potten. Oogsten kan zo tussen de maanden juni en september. Enjoy!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.