aardbeien zelf zaaien met zaaiset van moestuinland aardbeien zaaiset cadeau geven via moestuinland aardbeien zaden in een leuk zaaiset bij moestuinland
aardbeien zelf zaaien met zaaiset van moestuinland aardbeien zaaiset cadeau geven via moestuinland aardbeien zaden in een leuk zaaiset bij moestuinland
Zaaiset Aardbei, Aardbeien Temptation
Leuk om cadeau te geven, en om te krijgen. Zaai deze aardbeien zelf met deze complete setverpakking. Bakje, potgrond en zaden.

Artikelnummer

Z085465

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Aardbeien zaaiset kopen

Zaaien van de hangaardbei doe je in de maanden februari, maart of april. Strooi de potgrond in het zinken bakje, maar bewaar een klein deel. Dit kan je later gebruiken om over de zaden heen te strooien. Het zakje met zaadjes bevat zo'n 20 zaden. Deze voorzichtig uitspreiden over de potgrond. Vervolgens het laatste deel potgrond hierover verspreiden. Zet het teiltje op een mooie zonnige en warme plaats, bij zo'n 20 graden (kamertemperatuur). Het liefst bij het raam.

Fragaria x ananassa - Hangaardbei temptation

Als de plantjes na zo'n 2 tot 3 weken zijn opgekomen, wacht je tot de plantjes 6 centimeter hoog zijn. Vervolgens ongeveer 5 mooie plantjes in het teiltje laten staan, de rest haal je er uit en plaats je bijvoorbeeld in de tuin of in een andere bak. De aardbeien gaan mooi hangen en geven het zelfde jaar nog vrucht. Succes met zaaien!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.