Witte aardbeien wortelstokken kopen, White Pine Ananasaardbei | Moestuinland
Aardbei wortelstokken, White Pine
Deze White Pine Aardbei wortelstokken geven je aardbeien in een roze/witte kleur. Lekker van smaak. Ook wel ananasaardbei genoemd.

Artikelnummer

Y129410

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,50
Prijs per 2 wortelstokken
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte aardbei wortelstokken kopen

Aardbeien zijn heerlijk en onmisbaar in elke moestuin. Je kunt ze overigens ook prima thuis telen, in potten, hangende bakken, of elders in de tuin. Deze aardbei variant heeft niet rode, maar wit/roze vruchten! De Fragaria 'White Pine' wordt ook wel Ananasaardbei of Pineberry genoemd en heeft een zoete, wat ananasachtige smaak. Ziet er leuk uit, zeker tussen rode aardbeien planten, of juist op het bord. De White Pine aardbeien zijn net als andere aardbeien te telen en te gebruiken, alleen zijn ze net iets specialer. Leuk als variatie op de 'standaard' aardbei!

Ananasaardbei telen

Je kunt de wortelstokken van deze ananasaardbei poten van december tot en met april. Ja, je leest het goed, december. Zorg er voor dat de plek waar je de aardbeien poot, voedselrijk is en voldoende zonlicht krijgt. Als de plant namelijk eenmaal uitloopt en vruchten geeft, hebben de planten behoefte aan warmte. Als de teelt goed verlopen is, kun je de witte aardbeien oogsten in de maanden mei tot en met juni. Geniet ervan!

  • Soort: Fragaria 'White Pine';

  • Inhoud: 2 wortelstokken;

  • Poten: december-april;

  • Oogsten: mei-juni

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.