Aardbei wortelstokken kopen, Aardbei Fragaria Ostara (plantjes) | Moestuinland
Aardbei wortelstokken, Ostara
Ostara is een langdragende aardbei met een heerlijke, zoete smaak. Productief ras die elk jaar groter en meer terug komt.

Artikelnummer

Y129320

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,50
Prijs per 5 wortelstokken
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Aardbei wortelstokken kopen

In de moestuin mag de Fragaria, of beter bekend als Aardbei, niet missen. Aardbeien zijn lekker zoet, gezond, makkelijk te telen en jarenlang van te genieten. Dit soort, de Ostara, is een langdragend soort met heerlijk zoete aardbeien. Doordragende aardbeien van formaat waar je maandenlang van kunt genieten. Deze verpakking bevat 5 wortelstokken, wat een voordeel is ten opzichte van zaad, aangezien er met zaad niet in het eerste jaar geoogst kan worden, en met het gebruik van wortelstokken wel! Heerlijk om van te eten tijdens het werken in de tuin, of gewoon om mee naar huis te nemen. Lekker op een beschuit, in een fruitsalade, bij de yoghurt of in een smoothie. De grote vruchten zijn dieprood van kleur. 

Zelf Ostara aardbeien telen

Aardbeien houden van de zon en van warmte. Kies daarom een plekje uit dat veel zon krijgt. Plant de wortelstokken van de Ostara tussen februari en juni in de grond. Bij optijd poten zullen de aardbeien nog vruchten geven in het eerste jaar. Tijdens de kweekperiode, in het verloop van het jaar, telkens wat bloemen uit de planten halen. Dit zorgt voor voldoende voedsel voor de overgebleven bloemen, waardoor er grotere vruchten ontstaan. Je kunt de aardbeien oogsten in de maanden juni en juli. Geniet van doordragende, zoete aardbeien! 

Aardbei wortelstokken kopen:

  • Inhoud: 5 wortelstokken;

  • Latijnse naam: Fragaria Ostara;

  • Poten: februari-juni;

  • Oogsten: juni-juli;

  • Soort: Doordragend.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.