Aardappelzaad kopen, Soltastic F1 | Moestuinland Beschijving aardappel zaden Soltastic F1 | Moestuinland
Aardappelzaad kopen, Soltastic F1 | Moestuinland Beschijving aardappel zaden Soltastic F1 | Moestuinland
Aardappel zaden, Soltastic F1
Aardappelzaad voor de kweek van uniforme en gele aardappels. Nieuw ras met een zeer goede kwaliteit aardappelen.

Artikelnummer

OB660000

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Aardappelzaad Soltastic F1 kopen

Een nieuw, veelbelovend aardappelzaad ras, dat uniforme aardappels produceert. De Soltastic F1 aardappels zijn geel van kleur, stevig van formaat en rond-ovaal van vorm. De Soltastic aardappelen zijn vastkokend. Een erg leuk moestuin-avontuur om aardappels eens uit zaden te kweken. Vraagt bij het zaaien de nodige aandacht, maar eenmaal opgekomen is de kweek niet heel moeilijk. Bijzonder aardappelzaad, met prachtige aardappels, lekker van smaak!

Aardappels kweken uit zaad!

Je kunt aardappelzaad zaaien in het vroege voorjaar, in huis. Doe dit in de maanden februari tot en met mei in een zaaibakje of in potjes. De temperatuur mag lekker warm zijn, rond kamertemperatuur. Na half mei, als de IJsheiligen zijn geweest, kun je de jonge aardappelplantjes afharden en uitplanten in de moestuin. Ook goed te kweken in aardappelpotten of aardappelzakken. Zorg ervoor dat de plantjes in de grond gaan, voor er knolletjes beginnen te vormen.

De kweek van aardappelzaad

Eenmaal als je de Soltastic F1 aardappels geplant hebt, hoef je er weinig meer aan te doen. Het beste is om aardappels te kweken op ruggen, en dat je deze tijdens de groei gaat aanaarden. Houd als afstand van de aardappels ongeveer een 20 centimeter aan, en ongeveer 60 centimeter tussen de ruggen. Je kunt de aardappels ongeveer 100 tot 120 dagen oogsten na het zaaien (rond augustus/september). Wacht tot de planten afsterven voor een zo groot mogelijke oogst!

Verpakking bevat ongeveer 10 aardappelzaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.