Aardappel zaden kopen, Blue Berry | Moestuinland Aardappelzaad geelschillig Blue Berry | Moestuinland
Aardappel zaden kopen, Blue Berry | Moestuinland Aardappelzaad geelschillig Blue Berry | Moestuinland
Aardappel zaden, Blue Berry
Aardappels kweek je normaal uit pootaardappels, maar nu ook beschikbaar als zaad! Leuk om te doen. Produceert gele aardappels.

Artikelnummer

V001022

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Aardappel zaden Blue Berry kopen

Kweek nu je eigen aardappels met deze aardappelzaden! Het aardappelras van deze 'Blue Berry' produceert stevige aardappels met een gele schil. De aardappels worden aangeduidt als middentijds oogstbaar, dus rond juli/augustus kun je de aardappels oogsten. De aardappels zijn lekker van smaak en hebben stevig knolvlees. Je kunt deze aardappel voor allerlei doeleinden gebruiken, dus bakken, frituren, etc. De Blue Berry is een leuk aardappelras voor de mensen die het leuk vinden om met aardappelzaad te experimenteren, omdat dit ras goed kruisbaar is.

Aardappels zelf zaaien

Je kunt aardappels eigenlijk hetzelfde zaaien als tomaten. Ze komen ook uit dezelfde familie, de Solanum of Solanaceae familie. Zaai de aardappels in het voorjaar, van februari tot en met april voor in huis, op een warm plekje. Als de zaden ontkiemt zijn en je jonge plantjes hebt, deze verspenen in potjes. Vervolgens na half mei uitplanten in de vollegrond op ongeveer 40 centimeter van elkaar met een rij-afstand van 70 centimeter.

Aardappelrassen kweken

Zaai nu je eigen aardappels, en kweek je eigen aardappelras! Leuk moestuin-avontuur om mee te experimenteren. Dit is dé manier hoe kwekers hun aardappelrassen ontwikkelen en tot nieuwe rassen komen. Blue Berry is een gewild ras met tamelijk uniforme aardappelen en met een gele schil.

Latijnse naam: Solanum tuberosum

Deze verpakking bevat ongeveer 180 zaden en is afkomstig van Vreeken's zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.