set van 4 zaden met steeketiketten bij moestuinland
Collectie met 4 soorten zaden, incl. 4 etiketten
De collectie bevat paprika, spaanse peper, bieslook en pluksla zaden. Daarnaast zijn uitgebreide zaaintructies in een mooi boekje bijgevoegd en metalen etiketten.

Artikelnummer

ZB3702206070

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per setverpakking
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zadencollectie kopen

De zadensoorten bevatten ieder een eigen boekje met een schat aan informatie in en om de tuin, en over speciek dat soort zaden. Heel leuk om cadeau te geven, of om zelf te gaan proberen! De volgende zaden zijn inbegrepen:

  1. Bieslook - Allium schoenoprasum. Al eeuwenlang een van de meest geliefde kruiden, is qua geur een smaak vergelijkbaar met de ui, maar iets milder qua smaak. Niet alleen het blad, maar ook de roze bloemen zijn eetbaar. 

  2. Paprika - Capsicum annuum. Een groente waar we bijna niet omheen kunnen. Vele pasta's, sauzen, rijstgerechten maar ook soepen en salades zijn er een succes mee. Warmteminnend gewas dat heel leuk is om eens te proberen. 

  3. Pluksla - Lactuca sativa. Sla is misschien wel het meest bekende gewas onder tuinders. En er zijn zoveel soorten! Maar toch is pluksla misschien wel het leukste. De basis van je salade met goede voedingseigenschappen.

  4. Spaanse Peper - Capsicum annuum. De peper is echt al eeuwenoud! Werd ooit in het zuiden van Amerika al verbouwd, en is dan ook door Columbus naar hier gehaald. Heerlijke smaakmaker in elke keuken!

Setverpakking zaden inclusief etiketten

De set bevat:

  • 4 soorten zaden, bieslook, paprika, pluksla en spaanse peper

  • 4 metalen etiketten

  • 4 uitgebreide kweekinstructies

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.