Moestuin Zaaiagenda
Reviews | Review toevoegen

Deze zaaiagenda voor in de moestuin geeft je elke dag tips en informatie over het zaaien van maar liefst 90 soorten groenten en fruit! Daarnaast nog meer aanvullende info.

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 27,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wanneer kan ik mijn zaden zaaien?

Wanneer moet ik de zaden voor mijn groente en fruit zaaien? Lees het nu in de zaaiagenda! Deze agenda staat bomvol met allerlei handige tips en informatie over het zaaien, verdere opkweek en de oogst. Met meer dan maarliefst 90 verschillende soorten groenten en fruit is deze agenda één van de meest complete agenda's ooit in Nederland uitgegeven. De agenda speelt goed in op de wensen van elke tuinder om zo te weten wat de vroegste en laatste teeltmomenten zijn. Ook geeft de agenda tips over de nuttigheid van het  'in herhaling gaan'. Ook informatie over welke groenteras in welke periode van het jaar het meest geschikt is staat erin beschreven. In de agende worden het hele jaar door 450 zaaimomenten genoemd met duidelijke tips over het zaaien en andere leuke feitjes. Bij elk van die zaai momenten staat er informatie over:

  • Kiemgegevens;

  • Daglengte- en temperatuurgegevens;

  • Biologische beschikbaarheid en hybride beschikbaarheid;

  • Winterhardheid;

  • Kas- en volle grondteelt;

  • Groente herkomst;

  • Historische groenterassen;

  • Geschiktheid voor pot en bak.

De Zaaiagenda

De aanvullende informatie die in deze agenda staat gaat over het teeltplan en teeltwisseling. Je kunt aflezen tot welke groep elke groente gerekend wordt. Ook is er een overzicht te vinden waarin 170 groentenamen worden toegelicht en de vindplaats in de agenda erbij wordt gegeven. De moestuinagenda telt maarliefst 320 volledig bedrukt pagina's en het geeft een compleet beeld van de zaaimogelijkheden van groente met aanvullende informatie. Erg handig als je het hele jaar in de tuin te vinden bent. Ook leuk om iemand als cadeau te geven!

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.