zaadstrooier zaaien moestuin | Moestuinland | zadenstrooier
Zaadstrooier (Zaden strooier)
Reviews | Review toevoegen

Met de zaadstrooier kun je precies strooien op regels, met de hoeveelheid die jij wil. Met 6 verschillende standen, bij elk zaad te gebruiken.

Verzendkosten

€ 1,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaadstrooier kopen

De zaadstrooier is erg handig als je op regels wilt zaaien. De zaadstrooier heeft 5 standen zodat je altijd precies genoeg kunt zaaien zoveel als dat nodig is. De zaadstrooier kun je voor elk gewas gebruiken, omdat de zaadstrooier 5 openingen heeft die voor bijna elk zaad passend zijn. Het is makkelijk als je op regels wilt zaaien, en niet elke keer met je hand in het zakje wilt om er zaden uit te halen. Je vult gewoon hem gewoon heel makkelijk en dan hoef je niet telkens nieuwe zaden te pakken.

Nooit teveel zaden zaaien

De zaadstrooier heeft een doorsnede van 70 milimeter en het strooistuitje is 65 milimeter. Er staan 5 standen op die je eenvoudig kunt draaien. Hoe werkt de zaadstrooier? Haal voorzichtig het deksel eraf, je vult de zaadstrooier en je kunt meteen beginnen met zaaien. Zet de strooier op de juiste stand en je kunt gaan zaaien. Elk zaad is anders van uiterlijk, dikte en heeft andere vormen. Sla zaden hebben stand 1 nodig, maar spinazie zaden kunnen we stand 4 gebruiken. Zo is de zadenstrooier voor alle doorgaande gewassen te gebruiken bij het zaaien.

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.