Zinken teil met tuinkers kopen - Moestuinland
Zaaiset Tuinkers Cresso, Zinken Teil | BIO
Reviews | Review toevoegen

Tuinkers altijd direct vers bij de hand? Dit handige zaaiset bevat alles om elke dag je eigen tuinkers te kunnen knippen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 6,50
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tuinkers zaden kopen

Op zoek naar tuinkers en wil je deze direct bij de hand hebben? De perfecte oplossing hiervoor is dit super leuke zinken teiltje met tuinkers zaden. Het is een compleet set, dus je hoeft verder nergens voor te zorgen. Dit handige zaaiset bevat namelijk een zakje grond, zakje met hydro-korrels en een zakje met ruime hoeveelheid zaad. De teil met wikkel heeft een formaat van ongeveer 28,5 centimeter bij 9 centimeter en dat is ideaal om in de keuken te plaatsen. Zo heb je dus elke dag verse tuinkers. Zorg er wel voor dat de grond goed nat blijft, dit vindt de tuinkers fijn en daardoor groeit het goed. Verder hebben ze niet veel aandacht nodig, maar een plekje in de zon heeft, als het even kan, wel z'n voorkeur. Leuk is ook om kinderen te laten experimenteren met de tuinkers zaden. Laat de kinderen de tuinkers kweken en zo hun eigen mini-groentjes oogsten. En dat al na 5 dagen!

Zinken teil als cadeau

Ook als je opzoek bent naar een leuk cadeau voor iemand omdat je iets te vieren hebt of omdat je iemand wil bedanken, dan is dit tuinkers zaden set ook een origineel cadeau. Door middel van de leuke verpakking en de kleurrijke afbeeldingen, kun je iemand erg blij maken met een zaaiset. Daarnaast heeft dit zaaiset een leuke unieke mogelijkheid om er een persoonlijk tintje aan te geven. Op dit zaaiset zit namelijk een 'knip & klik' systeem. Hiermee kun je bijvoorbeeld iemand feliciteren door er het label 'Gefeliciteerd!' op te plaatsen. Dit gaat erg gemakkelijk en maakt je cadeau het origineelste cadeau van de avond. 

Biologische tuinkers telen

Deze tuinkers cresso zaden zijn biologisch geteeld, geschoond en verpakt volgens de voorgeschreven biologische productie methode. Ook dragen onze tuinkers zaden het SKAL keurmerk, wat betekent dat ze gecertificeerd zijn volgens wettelijke bepalingen. Zo kunnen wij garanderen dat er bijvoorbeeld geen kunstmest gebruikt is bij de productie van deze tuinkers zaden. Of dat er alleen manuaal met deze zaden bezig is geweest. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze ecologische zaden.

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.