zaaiset kopen voor tomaten - moestuinland
Zaaiset Tomaat, Zinken Teil (Siderno F1)
Reviews | Review toevoegen

Zaden voor smaakvolle pot tomaten, verpakt in een zinken teil. Kweek nu je eigen mini tomaatjes met dit complete set inclusief aarde, kleikorrels en een zakje zaad. Zelf gekweekt is altijd vers!

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 6,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tomaten zaaiset kopen

Tomaat liefhebber maar niet genoeg ruimte om een grote tomatenplant te telen? Koop dan nu dit super leuke zaaiset. Kweek je eigen tomaten in een zinken teiltje. De teil met wikkel heeft een formaat van ca. 28,5 cm bij 9 cm. Ideaal om in de keuken je eigen mini tomaatjes te zaaien, zien opgroeien en uiteindelijk te oogsten. En op deze manier heb je echt altijd verse tomaten: Verser dan dit kan niet! Deze tomaten zijn erg gemakkelijk te telen en te onderhouden. Zo kan iedereen optimaal genieten van eigen groenten. 

Zaaiset als cadeau

Ben je opzoek naar een cadeau voor een 'eat-fresh' goeroe, of gewoon omdat het zo origineel is? Koop dan nu dit cadeau waar niemand anders mee aan komt. En wil je een extra persoonlijk tintje geven aan je cadeau? Dat kan perfect met het 'knip en klik!' systeem die bij deze zaaiset zit. Met een knip en klik geef je jouw eigen boodschap mee. Je kunt kiezen tussen de 'Gefeliciteerd!' en de 'Bedankt!' labels. Je hoeft alleen maar de labels voorzichtig af te knippen en ze in de inkepingen op de bovenzijde te schuiven. Een kind kan de was doen! En je hoeft er niet extra voor te betalen, ze zitten er nu namelijk standaard bij. Twijfel niet langer en koop snel de laatste pot tomaat zaden in een zinken teil voordat de voordat de voorraad op is!

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.