Stekset stek set stekken, Kweekset met betonnen voet beton | Moestuinland Beton voet met glazen buisjes kopen | Moestuinland Omdoos stekset glas en beton stekset | Moestuinland
Stekset stek set stekken, Kweekset met betonnen voet beton | Moestuinland Beton voet met glazen buisjes kopen | Moestuinland Omdoos stekset glas en beton stekset | Moestuinland
Stekset planten, Betonnen voet S (3 stekglaasjes)
Dit stekset maakt het stekken van planten nog leuker! Mooie, decoratieve uitstraling met een betonnen voet. De buisjes zijn van glas.

Artikelnummer

ZAGG35

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Stekset planten met betonnen voet kopen

Naast het zaaien van planten bestaat er natuurlijk nog een andere manier van vermeerderen. Het stekken! Met dit super gave plantenstek set kun je meteen beginnen. Het stekset bestaat uit een betonnen voet met 3 gaten erin voor de opvulling van 3 glazen buisjes, die er uiteraard ook bij zitten. Zo kun je dus makkelijk stekken, en daarnaast staat het ook nog eens decoratief. Vul de buisjes met een plantenstek en als er wortels zijn opgekomen, kun je ze in een pot of in de aarde buiten plaatsen. 

Plantenstekset kopen decoratief

Deze plantenstekset straalt moderniteit uit en naast het stekken van planten en kruiden, kun je het natuurlijk ook gebruiken ter decoratie alleen. Dus het vullen van de glazen buisjes met bloemen bijvoorbeeld, als mini-vaasje. De betonnen voet heeft 4 rubberen voetjes tegen beschadigigen en glijden. Het stekset is inclusief buisjes en betonnen voet 12 centimeter hoog. 15 bij 5 centimeter in lengte en breedte. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.