spinazie zaden kopen - moestuinland
Spinazie Zaden, Breedblad Scherpzaad
0 Reviews | Review toevoegen

Spinazie zit vol met vitaminen en mineralen. Deze soort heeft groot donkergroen blad. Zaai binnen de zaaiperiode, anders is er kans dat deze doorschiet!

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,19
Prijs per doosje (50 gr.)

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Spinazie zaden kopen

Voor de voorjaars- en late herfstteelt. Een gewas met vrij groot donkergroen blad. Een ijzerhoudende groente, die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Zaaien op regels onder glas of in de volle grond. Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat u voortdurend kunt oogsten. Vraagt veel stikstof, kali en vocht. Niet buiten de aangegeven zaaiperiode zaaien, anders schiet het gewas snel door. Voor vroege teelt wordt vaak scherpzadig zaad gebruikt.

Wanneer spinazie zaaien?

Deze spinazie scherpzaad zaden zijn uitermate geschikt voor de voorjaar en de late herfstteelt. Het is niet  goed bestemd tegen de vrieskou, als je hiernaar opzoek bent dan verwijzen we je door naar onze spinazie winterreuzen. Deze zijn geschikt voor in de winter.

Spinazie; gezond!

Spinazie is een groente zie vol zit met vitaminen en mineralen. Zo hoorde je vroeger bijvoorbeeld dat je erg sterk werdt van spinazie. Dit is geen fabeltje. Er zit namelijk een heel hoog ijzergehalte in spinazie. Daarnaast zit er veel kalium, calcium en magnesium in spinazie wat erg gezond is. Voor het bereiden van spinazie moet je rekening houden dat bij het koken de spinazie erg slinkt. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet genoeg spinazie overhoudt. Houd hier dus rekening mee. Ook kan je de spinazie rauw eten, precies zoals jij het wilt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.