Snoeischaar, Gardena Classic
Reviews | Review toevoegen

Met de kwalitatieve snoeischaar van Gardena verwijder je eenvoudig takken, bloemen en jonge loten. Veilig op te bergen met handvergrendeling.

Verzendkosten

€ 1,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snoeischaar Gardena Bypass kopen

Met de kwalitatieve snoeischaar van Gardena kun je eenvoudig kleine takjes verwijderen, bloemen knippen of planten bijsnoeien. De snoeischaar is een accessoire die als gereedschap in elke tuin aanwezig hoort te zijn. Het gebruik van de snoeischaar is het hele jaar door. Knipt eenvoudig voor bloemen, scheuten en jong hout. De snoeischaar is een schaar met het B/S (Bypass) principe. Dat betekent dat de snoeischaar 2 messen heeft die langs elkaar heen snijden. De messen zijn heel precies geslepen en vlijmscherp. Het ondermes is gemaakt van roestvrij staal. 

Snoeischaar comfortabel in gebruik

De snoeischaar heeft een ergonomisch gevormde handgreep met softgrip voor een comformtabel en makkelijk gebruik. Ook zijn de handgrepen gemaakt van glasvezelversterkt materiaal. De Gardena snoeischaar heeft een antikleefcoating en er zit een eenhands-veiligheidsvergrendeling op. Zo kun je de snoeischaar na gebruik veilig opbergen zodat niemand er bij kan. De snoeischaar heeft 2 greepposities. 

Extra toepassingen en gebruik van de snoeischaar

De snoeischaar is voorzien van een sapgeul en heeft een draadknipper. Tevens is heeft de snoeischaar een gebogen snoeikop, zodat je nog makkelijker gebruik kunt maken van de snoeischaar. De maximale omtrek van takken die de snoeischaar kan knippen is 20 milimeter. De snoeischaar knipt eenvoudig de takken af, zonder al te veel druk kracht. 

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.