Snijbloemenmengel zaden, bloemenmix
Reviews | Review toevoegen

Speciaal samengesteld mengsel voor de mooiste snijbloemen. Zelf te telen in de tuin of moestuin. Prachtige mix met een diverse inhoud.

Verzendkosten

€ 1,99 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaden voor Snijbloemen kopen

Zaden voor een kleurenexplosie aan verschillende snijbloemen. Bij de de keuzes voor bloemen voor dit mengsel is rekening gehouden met soorten die makkelijk te kweken zijn. Op deze manier kan je op een eenvoudige manier genieten van de mooiste bloemen in de tuin, en natuurlijk, niet te vergeten, op de vaas! 

Zelf Snijbloemen zaaien

Bij het zaaien is het slim om de zaden te mengen met droog zand. Dit helpt je namelijk om de grond mooi gelijkmatig in te zaaien en dun. Als je gezaaid hebt de grond met zaden even licht doorharken. Ongeveer 20 dagen naar het zaden zal je de plantjes boven het zand uit zien komen. Het is slim om vanaf april te zaaien, omdat de zaaitemperatuur dan een stuk gunstiger is dan de maanden ervoor. 

Genieten van prachtige snijbloemen

De zaden zijn geschikt voor de zaai in groepen, borders en perken. Aan de hand van wanneer je gezaaid hebt, kan je tussen juli en oktober dan echt gaan genieten van de bloei. Geniet van de zomer!

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.