Snijbiet zaden kopen, regenboog mix rainbow | Moestuinland
Snijbiet Zaden, Regenboog mix
0 Reviews | Review toevoegen

Deze mix van gekleurde snijbiet is zowel te gebruiken als sierplant, maar ook eetbaar. Mooi kleurenpallet dat erg leuk is om te telen.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 3,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Regenboog snijbiet zaden kopen

Deze zaden zijn van oorsprong afkomstig uit het verre Australië. Het zijn niet zomaar snijbiet zaden, maar dit zaad produceert snijbiet met gekleurde stengels. Van rood, wit, roze en oranje is het een prachtig gezicht om deze snijbiet in de tuin te hebben staan. Daarnaast is het om te eten natuurlijk ook een feestje want de kleuren zijn dan ook nog zichtbaar. Ook leuk voor kinderen. Het blad van de snijbiet is wel gewoon groen. Je kunt deze regenboog mix zowel gebruiken voor de teelt van de ribben, als ook voor de bladteelt. De ribben zijn op dezelfde wijze klaar te maken als asperges. Lekker, smaakvol en ook nog eens erg gezond!

Snijbiet zaaien, telen en oogsten

Als je snijbiet wil gaan zaaien, dan kan dat in de maanden april, mei en juni. Je kunt de zaden dan direct in de vollegrond zaaien. Als je gaat zaaien, ongeveer 20 tot 25 centimeter aanhouden als rijafstand tussen de rijen. Na de opkomst van de jonge snijbiet plantjes mag je iets uitdunnen zodat er nog ongeveer tot 5 centimeter per plantje, per rij,  zal overblijven. Houdt tijdens de groei de planten goed in de gaten, en ook zeker op tijd oogsten. De regenboog snijbiet is wel gevoelig voor schieten. Als het jonge blad en de jonge stelen niet geoogst worden, kun je de stelen van een volgroeide plant in z'n geheel eten. Op diverse manieren is snijbiet te bereiden.Na de oogst is de snijbiet ook in te vriezen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.