Biologische prei zaden | Moestuinland
Prei Zaden, Herfstreuzen Rami | BIO
Reviews | Review toevoegen

Biologische zaden voor de teelt van een zeer vroege zomerprei. Al vroeg te oogsten in zomer en vroege herfst. Van echte tuinderskwaliteit! Goed resistent.

Verzendkosten

€ 0,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Zomerprei zaden Kopen

Biologische zaden voor een mooie, snelgroeiende zomerprei die je al vroeg kunt oogsten. Het ras Rami staat erom bekend dat het goede, resistente vruchten geeft. De vruchten bestaan uit halfgroene prei van ongeveer 25 centimeter lang. De zaden zijn van echte tuinderkwaliteit en deze zaden worden ook gebruikt bij de teelt voor prei die in de supermarkt te vinden is. De prei heeft een heerlijke smaak die in de zomermaanden te oogsten is. Ideaal om voor een barbeque of een andere eetgelegenheid vers uit de tuin te halen. Wat je niet op krijgt kun je gewoon oogsten en invriezen. Zo kun je er toch nog het hele jaar van genieten. 

Zomerprei Zaden: Zaaien en onderhouden

Er zitten ongeveer 200 zaden in een zakje van het merk Sluis Garden. Een zakje weegt 0,6 gram. Prei zaden bij voorkeur onder glas zaaien of buiten op een zaaibedje tot half mei. De ideale zaaitemperatuur om te zaaien is 15 graden Celsius. Het zal ongeveer 20 dagen duren totdat de zaden zullen gaan ontkiemen. Let op dat je dun zaait! Wanneer de plantjes ongeveer een dikte hebben van een potlood, uitplanten in een gat van ongeveer 18 centimeter diep. Het plantje voorzichtig met de wortels op de bodem van het gat laten zakken en een beetje water geven. Het gat zal vanzelf gevuld worden als het plantje gaat groeien. Houd bij het overpoten van de kiemplantjes een minimale afstand van 10 centimeter aan. Oogsten in de maanden juni, juli en augustus.

Biologische Zaden van Sluis Garden

Deze Rami Prei zaden zijn verpakt, geteeld en geschoond volgens de biologische methode. Ook dragen deze zaden een keurmerk dat erop toeziet dat de zaden daadwerkelijk biologisch zijn. Dit zogenaamde SKAL keurmerk heeft de zaden gecontroleerd en ingevoerd in een nationaal systeem. Zo ben je er zeker van dat je zaden bijvoorbeeld niet met de hand geplukt is, dat er geen chemicaliën zijn gebruikt en dat er ook geen kunstmest is gebruikt bij het produceren van deze zaden.  

Zaden voor prei bestel je eenvoudig bij moestuinland.nl | Scherpe prijzen, snelle levering, goedkoop verzenden. Topkwaliteit van biologische prei zaden!

Gratis verzending vanaf 10 euro! 

Terug naar Groente en Fruitzaden
Terug naar Beginpagina

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.