Prei zaden kopen, Hannibal Herfstreuzen | Moestuinland
Prei Zaden, Hannibal Herfstprei
0 Reviews | Review toevoegen

Deze herfstprei is geschikt voor de oogst in de herfst tot aan de vroege winter. Een donkergroene prei met een lengte van ongeveer 25 centimeter. Lang te bewaren.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Herfstprei zaden kopen

De Hannibal herfstprei is van echte tuinderskwaliteit en een fijne prei om te telen en te nuttigen. Het is een herfstprei voor de late herfst en begin van de winter. De zaden produceren een prachtige prei met een donkergroene kleur. De Hannibal prei wordt ongeveer 25 centimeter lang. Het mooie aan de prei van dit ras is de goede resistentie en de houdbaarheid. Deze herfstreuzen zijn namelijk lang te bewaren na het oogsten. Ook geschikt voor in de diepvries. 

Herfstprei telen en opkweken

De herfstprei zaden kun je onder glas zaaien in de maanden februari, maart en april. Dit heeft de voorkeur. Ook kun je direct in de vollegrond zaaien in de maanden april, mei en half juni. Kies je hiervoor, doe het dan op een zaaibed. Zaai niet te dik. Als de plantjes de dikte hebben bereikt van een potlood, kun je ze uitplanten in een gat met een diepte van ongeveer 17-19 centimeter diep. Dit doe je door de jonge plant met de wortels voorzichtig op de bodem te zetten van het gat. Hierna een beetje water geven en dan groeit het gat vanzelf dicht. Oogsten in de maanden september, oktober en november. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.