Plantlabels, set van 25
Plantlabels, set van 25
Reviews | Review toevoegen

Met de plantlabels kun je de planten in de moestuin uit elkaar houden. Met een stift eenvoudig de naam erop steken en de grond in. Easy!

Verzendkosten

€ 1,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 3,75
Prijs per set van 25

Voorraad : 7

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plantlabels kopen voor de moestuin

Plantlabels voor je groenten, kruiden en andere gewassen. De plantlabels hebben een lengte van 15 centimeter. Je kan heel gemakkelijk met een watervaste stift het gewas opschrijven waar je de labels bij wil hebben. Kies in plaats van een plastic label voor deze duurzame bamboestekers! Zo vergeet je nooit meer wat je waar gezaaid hebt, want een verrassing is leuk, maar duidelijkheid is nog leuker! :) Gebruik ze bijvoorbeeld in je moestuin, moestuinbak of in kweekpotjes!

Herken het gewas!

Als de namen van de gewassen op het hout geschreven staan kun je ze makkelijk in de grond steken. Ook voor buiten in de vollegrond is het een handig hulpmiddeltje, zeker als je net gezaaid hebt. Dan is nog niet aan het blad te zien welke groente er instaat. Met de plantlabels kun je ze herkennen en weet je meteen waar alles staat. De houten plantlabels zijn gemaakt van bamboe en zijn dus erg duurzaam. 

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.