Peulen zaden kopen, Sugar Snap Delikett, peultjes zoete peul | Moestuinland
Peulen Zaden, Sugar Snap Delikett
0 Reviews | Review toevoegen

Deze bekende peulsoort wordt al jaren geteeld en staat bekendheid om zijn smaak. Zowel de peul als de erwten zijn zoet en groeien mooi. Productief ras!

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 3,19
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sugar Snap peulen zaden kopen

De Sugar Snap Delikett zaden zijn in de moestuin wereld bekende zaden met een goede recentie. De Sugar Snap peultjes zijn namelijk heerlijk zoet van smaak, overigens net zoals de erwten die ook erg smakelijk zijn. Het type Sugar Snap is een kreukzadig soort die ongeveer 90 centimeter hoog wordt. De wanden van de peulen zijn wat dikker dan de gemiddelde peul, maar daarom niet minder lekker. De smaak wordt er juist voller van en is erg voedzaam. De Sugar Snap peulem zijn van echte tuinderskwaliteit en dat betekent dat ze bij niet alleen in de amateur moestuin worden geteeld, maar ook op grote schaal voor winkels en supermarkten. 

Hoe moet ik peulen zaaien?

Je kunt de peulen voor een vroege oogst voorzaaien vanaf half januari tot en met maart. Nadat de plantjes zijn opgekomen, afharden en dan pas eind maart buiten uitplanten. Direct ter plaatse zaaien kan ook, vanaf half maart tot en met mei, afhankelijk van het weer. Dit doe je op regels, naar een hek of ander hulpmiddel om de peulen te laten klimmen. Houdt ongeveer aan dat je om de 10 centimeter één of meerdere zaden zaait. Het is belangrijk dat de peulen goed omhoog geleidt worden, dus tijdig aanbinden. De oogstperiode loopt van juni tot en met augustus.

De peulen zaden van Moestuinland.nl:

  • Per doosje verpakt, 75 gram zaden per doosje;

  • Na ongeveer 2 weken zullen de zaden ontkiemen;

  • De ideale zaaitemperatuur is 15 graden voor de peulen zaden.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.