Petunia zaden kopen, Fuseables Blueberry Lime Jam (Multi-seed pillen) | Moestuinland
Petunia zaden, Blueberry Lime Jam (Multi-seed pillen)
Deze multi-seed pillen van de Petunia bevat meerdere pillen waarin een gegarandeerde opkomt vrij groot is. 2 soorten Petunia's.

Artikelnummer

SL6005

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 4,20
Prijs per zakje (7 pillen)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Petunia multi-seed pillen zaad kopen

Deze bijzondere PRO-serie van Sluis Garden bevat 2 soorten Petunia zaden, verpakt in multi-seed pillen vorm. Een nieuwe techniek die nóg meer garantie geeft voor het opkomen van de zaden. Bevat 2 soorten Petunia's, welke samen de zogenaamde 'Blueberry Lime Jam' vormen. Het gaat om de Petunia Sophistica Lime Green en de Petunia Dreams Midnight. Een gele en paars/blauwe Petunia die goed in potten en hanging baskets geteeld kunnen worden. Uniek gepatenteerd product.

Zaadpil Petunia's kopen

Deze verpakking bevat 7 multi-seed pillen, en elke zaad pil telt ongeveer 8 zaden. Je kunt de pillen zaaien onder glas in de maanden maart, april en mei. Het beste kun je direct in potten of bakken zaaien waar je de Petunia's wilt laten staan. Eventueel kun je in kleinere potjes zaaien om ze later over te poten in de tuin, buiten. Door de zaadpillen wordt het kweken van Petunia's nog eenvoudiger en de opkomst is nog betrouwbaarder. De zaden ontkiemen na ongeveer 18 dagen bij een temperatuur van 20 graden. Petunia wordt ongeveer 30 centimeter hoog en ze bloeien in de maanden juni tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.