Uw eigen moestuin: Kweken, oogsten, koken | Moestuinland
Uw eigen moestuin: Kweken, oogsten, koken
In dit handboek voor de moestuin, worden de basisprincipes van een moestuin uitgelegd: Combinatieteelt, mulchen en nog veel meer!

Artikelnummer

Z417363

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á12,50
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Moestuin handboek begrippen kopen

Mulchen, wisselteelt, vruchtwisseling... Deze en andere begrippen komen voorbij in dit boek over je eigen moestuin. Het boek 'Uw eigen moestuin: kweken, oogsten, koken' heeft 112 pagina's en is verdeeld in een aantal hoofdstukken. Zo worden er verschillende begrippen en manieren voor een betere bodem uitgelegd. Ook andere methodes voor een hogere opbrengst komen voorbij. Er worden populaire groente en vruchten beschreven, met een handreiking over hoe je deze het beste kunt telen. Waar moet je op letten bij het zaaien, en wanneer kun je ze oogsten? Ook is er genoeg informatie te vinden over het telen van kruiden.

Uw eigen moestuin: kweken, oogsten, koken

Het boek is niet alleen theoretisch, maar ook praktisch van aard. Zo worden er echte voorbeelden gegeven van goede wisselteelt. Ook is er een lijst te vinden met groenten en gewassen die elkaar versterken, of juist een negatief effect op elkaar hebben. Het laatste hoofdstuk in de boek wordt geweid aan het conserveren en bewaren van je eigen oogst, zodat je er mee aan de slag kunt in de keuken. Al met al een interresant boek waarmee de basis principes van een moestuin snel en goed te begrijpen zijn.

  • ISBN: 978-3-86941-736-3

  • Auteur: Emil Hoffmann

  • Hardkaft gebonden

  • Aantal pagina's: 112

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.