kweekkas kopen mini met aardetabletten Sluisgarden | Moestuinland
Kas, Kweekkas Mini met 12 zweltabletten
Reviews | Review toevoegen

Een handige mini-kas voor de kweek van de jonge plantjes! Zaai de zaden in de kas en laat ze opkomen tot ze de vollegrond in kunnen!

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 4,25
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Minikas kopen met zweltabletten

MiniKas met zweltabletten, met een gratis zakje zaden!  Kweek je groenten en kruiden lekker warm op binnen het klimaat van dit kasje. Laat de zweltabletten vollopen met water. Plaats na het zaaien het deksel op het bakje en open/sluit het luchtblad. Zo ontstaat een MiniKas met een klimaat waarin de zaadjes goed kunnen ontkiemen!  Wanneer de zaden ontkiemt zijn en je de jonge kiemplantjes kunt zien is het mogelijk om de minikas te openen met een luchtgat. Hierdoor blijft de kas luchtig en wordt het niet te broeierig binnen. Dit is namelijk slechts voor veel planten. In de kas zit ook een gratis zakje zaden. Elke kas heeft andere zaden, dit blijft dus nog even een verrassing. 

Milieuvriendelijke kas

De zweltabletten zijn gemaakt van de bolsters van kokosnoten, het is daarom ook een natuurlijk en milieuvriendelijk product! De zweltabletten nemen gemakkelijk water op. De plantjes zullen hierop snel wortelen. In de kweekkas zijn kleine innammen gemaakt waar een zweltablet precies in kan liggen. Hierdoor zal deze exact op de juiste manier vol worden met vocht en zo als een aarde toren opkomen. De zaden erin, en klaar! Op deze manier kun je ook telen als het buiten te koud of te nat is. Je maakt je eigen klimaat met deze minkas. 

Een minikas en andere handige dingen voor je moestuin bestel je eenvoudig op moestuinland.nl | Alles voor je moestuin vind je hier!

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.