Meloen zaden kopen, Artemis F1 | Moestuinland
Meloen Zaden, Artemis F1
0 Reviews | Review toevoegen

Smaakvolle, kwaliteitsmeloenen van tuinderskwaliteit. Professionele serie dat zeer resistent is tegen ziekten. Krachtige planten met veel blad. Charentais meloenen.

Verzendkosten

€ 1,99 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 4,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tuinderskwalitatieve meloen zaden

De zaden van dit ras Artemis zijn krachtige zaden die gebruikt worden bij de teelt van hoge kwaliteitsmeloenen. Echte tuinderskwaliteit zoals de meloenen ook in de schappen liggen. De Artemis F1 is een hybride ras en een echte professionele Charentais meloen. Zeer resistent tegen ziekten en geeft grote, krachige planten. Ook hebben de planten veel blad, wat de vruchten meer schaduw geeft. Hierdoor rijpen de meloenen beter. Deze Artemis meloenen hebben hele zoete vruchten en daarom worden ze ook hoog aangeschreven met hun brix gehalte. Dit geeft aan dat de vruchten erg zoet zijn en ook dat ze langer houdbaar zijn. De vruchten wegen gemiddeld een kilo zwaar. 

Artemis F1 meloenen telen

De meloen zaden kun je onder glas zaaien in de maanden april en mei. Omdat meloenen van oorsprong uit een warmtewinnend gewas komen, hebben deze vruchten voldoende warmte nodig. Zowel tijdens de teelperiode, als ook vooral bij het zaaien. Houdt daarom een zaaitemperatuur van 21 graden aan. De zaden hebben ongeveer 2 weken nodig om te ontkiemen. De meloen hebben de voorkeur om onder glas geteelt te worden, in een kas. Let hierbij wel op voldoende beluchting van de vruchten. Ook is het handig om de vruchten te helpen bij de bestuiving. Dit kun je doen door de kasdeur bij hogere temperaturen open te zetten en bijenlokkers te plaatsen in of rondom de kas. De meloen zijn te oogsten in de maanden augustus, september en oktober. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.