Blikjes kweekset kopen, Pompoen en cactus zaden (Cadeau) | Moestuinland Kweekset blikje cactus mix zaden kopen kweken | Moestuinland Blikje met pompoen zaden kopen | Moestuinland Kweekset blikje cactus mix zaden kopen kweken bovenaf foto| Moestuinland
Blikjes kweekset kopen, Pompoen en cactus zaden (Cadeau) | Moestuinland Kweekset blikje cactus mix zaden kopen kweken | Moestuinland Blikje met pompoen zaden kopen | Moestuinland Kweekset blikje cactus mix zaden kopen kweken bovenaf foto| Moestuinland
Kweekset blikjes, Cactus en Pompoen
2 blikjes, 2 aardetabletten en 2 soorten zaden: Begin je eigen kwekerij met deze gave blikjes van een Cactus mix en de Pompoen.

Artikelnummer

Z085732

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per set van 2 blikjes
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blikjes cactus zaad en pompoen zaden

Begin je eigen kwekerij met deze 2 gave soorten planten, extra leuk verpakt in 2 blikjes! De blikjes zijn naast de zaden gevuld met een aardetablet, zodat je meteen kunt gaan zaaien de met de teelt kunt beginnen. Deze stoere kweekblikjes zijn als set verkrijgbaar. Het ene blikje bevat een Cactus zadenmix, en het andere blikje heeft pompoen zaden. Een leuk set voor jong en oud! Leuk om zelf te telen, ook erg leuk om iemand cadeau te doen. Compleet zaai/kweek-set, om direct te starten met telen!

Cadeauset blikjes telen

Dit cadeau set is dus startklaar en daarom erg leuk om iemand cadeau te doen. De afmetingen van de potjes zijn 8 x 8 x 7,5 centimeter per blikje. Ook erg leuk voor kinderen om hun eigen kamerplanten te kweken. Het blikje is eenvoudig open te maken door het lipje open te trekken. Let hierbij wel op je vingers, de rand van het blikje kan scherp zijn. Per blikje ongeveer 0,1 gram aan zaad. 

Kamerplanten mix zaaien

De Cactus mix en de Pompoen zijn erg leuk om te zaaien. Je kunt meteen beginnen, en dit kan het hele jaar door binnenshuis. Zaai de zaden bij kamertemperatuur van minimaal 20 graden. Leg de aardetablet op een schoteltje, en vul deze met water totdat de aarde volledig verzadigd is (circa 3 minuten). Strooi hierna de zaden over de aarde en druk ze lichtjes aan. Verder de aarde goed vochtig houden tijdens de teelt. Als ze groot genoeg zijn kun je ze uitplanten in een plantenbak. En dan, genieten maar!

Let op, niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar in verband met mogelijk verstikkingsgevaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.