Blikjes kweekset, Cactus en Vliegenvanger

2 blikjes, 2 aardetabletten en 2 soorten zaden: Begin je eigen kwekerij met deze gave blikjes van een Cactus mix en de Vliegenvanger.

Artikelnummer

Z085734 

€ 7,50
Prijs per set van 2 blikjes

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blikjes cactus zaad en vliegenvanger zaden

Begin je eigen kamerplant kwekerij met deze 2 gave soorten kamerplanten, verpakt in 2 blikjes! De blikjes zijn naast de zaden gevuld met een aardetablet, zodat je meteen kunt gaan zaaien de met de teelt kunt beginnen. Deze stoere kweekblikjes zijn als set verkrijgbaar. Het ene blikje bevat een Cactus zadenmix, en het andere blikje heeft vliegenvanger zaden, ook wel de Venus Fly Trap of Dionaea muscipula genoemd. Een leuk set voor jong en oud! Leuk om zelf te telen, ook erg leuk om iemand cadeau te doen. Compleet zaai/kweek-set, om direct te starten met telen!

Cadeauset blikjes telen

Dit cadeau set is dus startklaar en daarom erg leuk om iemand cadeau te doen. De afmetingen van de potjes zijn 8 x 8 x 7,5 centimeter per blikje. Ook erg leuk voor kinderen om hun eigen kamerplanten te kweken. Het blikje is eenvoudig open te maken door het lipje open te trekken. Let hierbij wel op je vingers, de rand van het blikje kan scherp zijn. Per blikje ongeveer 0,1 gram aan zaad. 

Kamerplanten mix zaaien

De Cactus mix en de Vliegenvanger zijn erg leuk om te zaaien. Je kunt meteen beginnen, en dit kan het hele jaar door binnenshuis. Zaai de zaden bij kamertemperatuur van minimaal 20 graden. Leg de aardetablet op een schoteltje, en vul deze met water totdat de aarde volledig verzadigd is (circa 3 minuten). Strooi hierna de zaden over de aarde en druk ze lichtjes aan. Verder de aarde goed vochtig houden tijdens de teelt. Als ze groot genoeg zijn kun je ze uitplanten in een plantenbak. En dan, genieten maar!

Let op, niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar in verband met mogelijk verstikkingsgevaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.