Kalk (pH) meststof kopen, Humuforte Biologisch BIO | Moestuinland
Kalk (pH) Biologisch, Humuforte | BIO
1200 gram Kalk (pH) meststof. Ontzuurt de bodem en verbeterd de structuur van de grond (NW50). Voor gazon, siertuin en moestuin.

Artikelnummer

ZHF12KAO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per 1200 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kalk (pH) meststof bio kopen

Deze bus is afgevuld met 1200 gram aan biologische Kalk in de vorm van korrels. Deze multifunctionele kalkmeststof is te gebruiken voor zowel de siertuin, moestuin als ook voor het gazon en bevat een hoog magnesiumgehalte. Deze Kalk meststof verbetert de zuurtegraad en de structuur van de bodem. Daarnaast zullen de planten meer groen bladkleur krijgen. Ook activeert deze meststof het bodemleven, waardoor de werking van bepaalde meststoffen worden aangezet. Geschikt voor de biologische landbouw. Ontzuurt de bodem en verbeterd de structuur NW 50.

Biologische kalk kopen

Deze biologische kalk is 100% biologisch en afkomstig van het kwalitatieve merk HumuForte. De kalkkorrels zitten verpakt in bussen van 1200 gram met daarop een deksel met 2 soorten openingen. De ene kant heeft een vrije opening voor het grove strooien. De andere opening is met gaatjes en daar blijven de korrels eerder achterhangen. Je kunt kalk het hele jaar door gebruiken, maar bij voorkeur in het voorjaar of het najaar.

Adviesdosering: 100 tot 200 gram per vierkante meter, afhankelijk van het bodemtype, de bodemgesteldheid en de toepassing van de kalk.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.